Nino, Hippocampe & Stabilo voor U

Nieuw en innovatief, Nino, Hippocampe & Stabilo!

Hendriks Care brengt de Hippocampe vrijetijdsrolstoel, zwembadrolstoel, strandrolstoel,terreinrolstoel en Stabilo zit- en ligcomfort voor u naar Nederland!

Begin november 2012 hebben wij Patrice Faucogney mogen leren kennen. Gefascineerd door hem, zijn persoonlijke verhaal en zijn Hippocampe vrijetijdsrolstoel, hebben wij besloten deze fantastische stoel voor u naar Nederland, België en Duitsland te halen. Ons doel: "De vrijheid die hij gecreëerd heeft naar Nederland, België en Duitsland te brengen om u dit te laten ervaren." Dit geeft ons energie.

In 2014 hebben wij kennis mogen maken met de Stabilo productlijn. Direct zagen we dat dit verlichting brengt voor ondersteuning behoevenden. Met veel plezier brengen we dit comfort dan ook naar u toe.

Since 2016 hebben we de eer om u ook de Nino van Nino Robotics aan te kunnen bieden. Een machtige stoel op twee wielen om je in steil voort te bewegen!

Service en klantgerichtheid staan bij ons voorop. We denken graag met u mee om ook u van vrijheid en comfort te laten genieten.